Rekisteri- ja tietosuojaseloste        |      © Studio Seppä Oy

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

Mekaanikonkatu 19 B | 00880 Helsinki | tuotanto@studioseppa.fi | Tel: 040 034 3311 | 

Me uskomme kuvien voimaan. Uskomme myös siihen, että laadukkaiden ammattikuvien tulisi olla mahdollisimman monen ulottuvilla. Teemme monenlaisia kuvausprojekteja ja palvelemme samalla innolla kaikenkokoisia asiakkaita. Ota rohkeasti yhteyttä niin mietitään yhdessä, kuinka voimme parhaiten tukea juuri sinun brändiäsi.

MUOTIKUVAUS

Muotikuvan tehtävänä on paitsi antaa yleiskuva vaatteen tärkeimmistä piirteistä, myös välittää katsojalle suunnittelijan haluamaa tunnelmaa. Kun kameraan vangitaan yksityiskohtaisesti vaatteiden värit, materiaalit ja leikkaus, on ostajan  helppo visioida vaate päälleen. Kuvien tunnelma, valaistus ja kuvausmeikki suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa juuri oikeanlaisen lopputuloksen aikaansaamiseksi.  Muotikuvia toteutamme mm. Citymarketille ja Maarit Huurinaiselle.

 

TUOTEKUVAUS

Kuvalla on voima muuttaa kävijät asiakkaiksi. Korkealaatuiset, sisältöä tukevat tuotekuvat toimivat usein tärkeimpänä tekijänä asiakkaan ostopäätöksessä ja jäävät katsojansa mieleen jopa kuusi kertaa paremmin kuin sanallinen kuvaus. Etenkin verkossa asioidessaan asiakas haluaa nähdä värit, materiaalit ja tuotteen yksityiskohdat mahdollisimman tarkasti varmistuakseen, että ostos on varmasti onnistunut. 
 

KOTI JA SISUSTUS

Koti- ja sisustuskuvauksissa on avainasemassa oikean tyylin ja tunnelman tavoittaminen. Sisustuskuvauksia varten studiomme muuntuu milloin omakotitalon aurinkoiseksi terassiksi, milloin modernin skandinaaviseksi makuuhuoneeksi - tunnelman kruunaa juuri eikä melkein oikea valaistus.  

Paljon kuvauksia teemme myös asiakkaan valitsemissa tiloissa paikan päällä, ja myös kalustekuljetukset hoituvat kätevästi kauttamme.

RUOKAKUVAUS

Ruokakuvaus on monien mielestä se haastavin kuvauksen laji, halutaanhan  katsojalle välittää annoksen ainesosien ja -värien lisäksi  ruoan herkullinen maku ja aistien nautinto.  Meille kuvaajille ruoan kuvaaminen on palkitsevaa, sillä maukkaat annokset ovat useimmiten myös rikkaita värimaailmaltaan ja tarjoavat monenlaisia pintoja ja yksityiskohtia korostettavaksi. Mikä on onnistunut ruokakuva? Sellainen, joka saa veden herahtamaan kielelle!

HENKILÖKUVAUS

Omaa persoonaa ja olemusta oikealla tavalla korostavat kuvat ovat nousseet erityisen suureen arvoon henkilöbrändäyksen merkityksen kasvaessa. Laadukkaat henkilökuvat ovat yhä useammalla alalla tärkeä osa verkostoitumista ja kilpailijoista erottautumista. Kuvat kiinnostavat, sitouttavat ja tukevat yrityksen ja asiantuntijan viestiä ja kulttuuria.

Toteutamme henkilökuvauksia niin yksityishenkilöille kuin yritysten henkilöstölle. Kuvaukset toteutetaan tarpeen mukaan studiollamme tai asiakkaan tiloissa.

 

VIDEOKUVAUS

Videosisällöt ovat täällä, ja ne ovat tulleet jäädäkseen. Videoiden käyttö kaikissa sähköisissä kanavissa myynnin ja markkinoinnin tukena yleistyy jatkuvasti, eikä ihme: tutkimusten mukaan videot paitsi parantavat huomattavasti sähköpostien ja digitaalisten mainosten avausprosentteja, myös helpottavat ostopäätöksen tekemistä huomattavasti. 

Toteutamme asiakkaillemme nykyään myös videosisältöjä, jotka kulkevat kauniisti linjassa laadukkaiden tuotekuvien kanssa.

 

FIILIS- JA MAINOSKUVAUS

Paras kampanja on sellainen, jossa asiakkaan tarina pääsee loistamaan. Kerro oma tarinasi meille - vain mielikuvitus on rajana, kun loihdimme kuulemamme eläviksi kuviksi, asiakkaan ulottuville.

ELÄINKUVAUS

Yksi on varma ja se on se, että eläinkuvauksissa vauhtia ja vaarallisia tilanteita piisaa! Studiollamme on nähty kaikenkarvaisia malleja afgaaninvinttikoirista kaneihin ja kissoihin. Oli silkkiturpa mitä sorttia tahansa, eläinkuiskaajamme Joakim on aina valmiina loihtimaan jokaisesta parhaat kuvakulmat esille, rapsutuksia ja makupaloja unohtamatta. Suurin eläinkuntaa edustava asiakkaamme on Musti ja Mirri, jolle toteutamme katalogi- ja tuotekuvauksia.